2024.05.21.

Készítse fel velünk autóját a télre!

 

Ingyenes ablaktörlő, akkumulátor és izzó állapotfelmérést kap tőlünk ajándékba, amennyiben az akció időtartama alatt, 2012. október 1. és november 30. között ellátogat bármelyik magyarországi Bosch Car Service-be. Ráadásként, ha az átvizsgálás után új Bosch Aerotwin ablaktörlőt vásárol, ablakmosó koncentrátumot kap tőlünk ajándékba. Abban az esetben ha új S-, vagy T- szériás Bosch akkumulátort vásárol, termobögrét adunk Önnek. Mindkét termék vásárlása esetén mindkét ajándék boldog tulajdonosa lehet.

Bosch Car Service: Magyarország legismertebb márkafüggetlen autoszerviz hálózata. 

Tormási Bosch Car Service

Tizenkilenc éves fennállásunk alatt hosszú utat tettünk meg, ezt az alábbi néhány mondatból Ön is megismerheti.

A kecskeméti születésű Tormási Attila 1970-ben lett magánvállalkozó, autószerelő kisiparosként kezdte pályafutását. Akkoriban a szülői háznál tevékenykedtek a bátyjával, Tormási Lászlóval. 1980-ban a testvérek megvásárolták volt főnöküktől a kisipari műhelyt, ahol még fiatalon kitanulták a szakmát. 1990 őszére a Tormási testvérek műhelyéből lett az első magyar Bosch márkaszerviz, valamint még ugyanebben az évben, átköltöztek a műhelyből a volt Megyei Tanács garázsába.

1991-ben a Tormási szerviz tagja lett az induló Opel hálózatnak Magyarországon. Az évek során az Opel személyautói mellett a haszonjárművek, valamint a Chevrolet és a Suzuki márkák forgalmazási jogát is elnyerte a Tormási Autóház és egy másik telephellyel bővült, ahol használt autókat is forgalmazunk.

A 2010-es év szintén tartogat változásokat cégünk életében. A Jász utcán lévő szervizünk "átalakul", visszatér a gyökerekhez és Bosch márkafüggetlen szerviz lesz. Bosch szervizként még szélesebb lesz szolgáltatásaink skálája, és forgalmazott márkáinkon kívül más járművek szevizelését is szakszerűen el tudjuk látni.

2001-ben a Tormási Kft. a kecskeméti autósszakmában az elsők között vezette be az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási rendszert, 2009-ben pedig elsőként csatlakozott az MSZ EN ISO 14001: 2005 környezetközpontú irányítási rendszer ez által újabb jelentős lépést tett a jobb és színvonalasabb kiszolgálás felé, mely alapfeltétele a vevők megőrzésének.

tormasi_bosch