Logo
Logo Logo Logo Logo Logo

Garanciális javítások

 

Gépkocsi javítás

 

Biztonságosabb a márkaszerviz

Ha egy autóval valami baj van, az a hidegben biztosan előjön, vallják a szerelők. Íme 4 remek érv a márkaszerviz mellett!

 • Kényelmes és gyors

Nem kell időt pazarolnia rá, hogy megtalálja a megfelelő alkatrésszel rendelkező műhelyt, sőt, a szerelőkkel sem kell nő létére alkudoznia, ha a márkaszerviz t választja!

Így az is biztos, hogy nem kell hetekig tömegközlekedéssel szervezni a család életét egy hiányzó alkatrész miatt.

 • Garanciális

A műszaki cikkekre – így az autóalkatrészekre is – minimum 1 év jótállást kell biztosítani. Vannak olyan gyártók is, melyek a kötelező 1 helyett 2 esztendeig vállalnak garanciát – és ez minden alkatrészhibából eredő kárra vonatkozik. Így biztosan nem kell apróságok miatt felborítani a családi költségvetést!

 • Biztonságos

Tudta, hogy ha egy autóban nem gyári darabra cserélik a törött elemet, akkor egy ütközéskor már nem nyújtja majd azt a védelmet, amit a törésteszteken megállapítottak? Ha biztonságban szeretné tudni a családját, javíttassa márkaszerviz ben az autóját, így biztos lehet abban, hogy eredeti elemek és alkatrészek kerülnek a hibás darabok helyére!

 • Mindig adnak számlát

A szakszervizekben természetes, hogy számlát állítanak ki – ezt a gondos háziasszonyok bármikor elővehetik a háztartási naplóból, és így biztosan nem lesz gondjuk a garancia érvényesítésével sem. Opel ellenőrzések és felülvizsgálatok Minden autó rendszeres ellenőrzésre és felülvizsgálatra szorul. Az időszaki ellenőrzéstől az általános felülvizsgálatig az Opellel szerződött szervizek megbízható minőséggel várják önt. Tudjon meg többet az Opel ellenőrzésekről és felülvizsgálatokról Opel javítások Az Opel szervizek mindenki másnál jobban ismerik az ön autóját, és gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást nyújtanak önnek kedvező árakon. Tudjon meg többet az Opelek javításáról!

ELLENŐRZÉSEK ÉS FELÜLVIZSGÁLATOK.

 

Előírt felülvizsgálatok, időszaki ellenőrzések, gumik, olaj... Az Opel professzionális szervizpartnerei biztosítják, hogy Opelje simán és gond nélkül gördüljön az utakon.

Opel téli ellenőrzések

Ha jön a tél, akkor itt az ideje átgondolni, készen áll-e az autó az év leghidegebb, legnedvesebb és legsötétebb időszakának átvészelésére. A hivatalos Opel szervizek egy egész sor speciális eljárás segítségével ellenőrzik járművét, ön pedig így időt spórolhat meg, és nem is kerül majd bajba a téli utakon.

Helyszíni téli ellenőrzés A helyszíni téli ellenőrzést a programban résztvevő hivatalos Opel márkaszervizek ingyen végzik. Az ellenőrzés során megnézik, a jármű legfontosabb funkciói készen állnak-e a tél kihívásaira:

 • Akkumulátor
 • Világítás
 • Motorolaj
 • Ablaktörlő
 • A szélvédő- és a fényszórólemosó
 • Keréknyomás és abroncsok
 • A hűtőfolyadék és a fagyálló szintje

Szabaduljon meg ingyen a gondoktól

 • Egy gyors ellenőrzés is sok bajt előzhet meg
 • Helyszíni téli ellenőrzés: A programban résztvevő hivatalos Opel márkaszervizeknél ingyenes

Professzionális vizsgálatok

Az ön Opel gépjárművének a megbízhatóság az egyik legfontosabb ismertetőjegye. Az általunk nyújtott professzionális karbantartás segítségével ez így is maradhat. A hivatalos Opel márkaszerviz ismeri a legjobban az ön járművében használt technológiákat, és fel is van szerelve a legmodernebb szerszámokkal, amelyek segítségével kiváló minőségű javítás végezhető kedvező áron. Az Opel azt tanácsolja, minden évben legalább egyszer látogasson meg egy hivatalos márkaszervizt.

Opel autómentő szolgálat

A felülvizsgálat segítségével az Opel autómentő szolgálatára való előfizetését is megújíthatja. Az Opel autómentő szolgálata alapvető segítséget nyújt lerobbanás esetén. A szolgáltatás magában foglalja az út menti segítségnyújtást, vontatást, gépkocsibérlést, elhelyezést hotelben, illetve lehetővé teszi a vonaton vagy repülőn való továbbutazást – és ez a szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető több mint 30 európai országban.

Autója értékének megőrzése

A rendszeres ellenőrzés nem csak az ön Opeljének megfelelő működését biztosítja. A rendesen vezetett szervizkönyv, amelyben nincsenek kihagyások, az autó eladáskori értékét is növeli.

Olajcsere-tippek

Amikor az autó olajszükségletéről beszélünk, a termék minősége és a rendszeres ellenőrzés a legfontosabb szempontok. Az olaj szintjét rendszeresen kell ellenőrizni, mivel a motorok kis mennyiségben szükségszerűen égetik el az olajat. Különösen fontos az olajszint ellenőrzése hosszú út előtt, illetve két olajcsere közben, mert a technika fejlődésének köszönhetően ma már két olajcsere közben jóval hosszabb utat tehetünk meg. Csaknem minden új Opel jármű olajcserére szorul egy év, illetve 30 ezer kilométer megtétele után. A dízel részecskeszűrővel, illetve turbófeltöltős benzinmotorral rendelkező járművek esetén, ha korábban kedvezőtlen körülmények között használták őket, az olajszintmérő korábban jelezheti az olajszint ellenőrzésének szükségességét.

Olaj – gyors tippek

A csomagtartóban mindig tartson egy liter megfelelő motorolajat tartalékban. Új Opel modelljének feltöltésekor kizárólag az Opel által 2003 óta jóváhagyott olyan olajat használjon, amely megfelel a GM-LL-A-025 specifikációnak benzinmotorok, és a GM-LL-B-025 specifikációnak dízelmotorok esetén (kivéve: DPF-fel ellátott Antara, Vivaro és Movano). Ha kevés olajra van szükség, és a fenti típusú olajok nem állnak rendelkezésre, akkor használhat egy liter A3/B3 vagy A3/B4 olajat is. Ebben az esetben a következő viszkozitási fokú olajakat használhatja: 0 W-30, 5 W-30, 0 W-40 és 5 W-40.

Opel által jóváhagyott motorolaj

A következő olajakat a legtöbb hivatalos Opel márkaszervizben és a kijelölt (online) kereskedőknél mindig megtalálhatja:

GM 5W-30 dexos2 motorolaj – Fuel Economy Longlife formula

Az új környezetkímélő, nagy teljesítményű olaj az Opelek számára. Az alacsony kén-, hamu- és foszfortartalmú GM 5W-30 dexos2 motorolaj-kenőanyag magas teljesítményt nyújtó alapolajok keverékéből és a lehető legmodernebb adalékanyagok hozzáadásával készül, és a legújabb dízel részecskeszűrőkkel és benzinkatalizátorokkal is teljesen kompatibilis. A 5W-30 dexos2 motorolajat úgy terveztük, hogy az üzemanyag-takarékosság további elősegítése mellett tisztító ereje, a kopás ellen nyújtott védelme és az általa a motornak nyújtott összvédelem is egyaránt a legkiválóbb legyen.

Az 5W-30 dexos2 előnyei:

 • Kiváló védelmet nyújt a kopás ellen akkor is, ha hosszú ideig nincs utántöltés.
 • A továbbfejlesztett tisztító- és diszpergáló hatású adalékanyagoknak köszönhetően nagyobb tisztaságot biztosít a motornak, és jobban védi az üledékek és káros lerakódások ellen.
 • Alacsony kén-, hamu- és foszfortartalmának köszönhetően meghosszabbítja a kibocsátáscsökkentő rendszerek (DPF és CAT) élettartamát, hatékonyságukat pedig mind dízel-, mind benzinmeghajtású gépjárművek esetén fenntartja.
 • Kiváló üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé.
 • Kiváló teljesítményt nyújt mind magas, mind alacsony hőmérsékleten.

Az 5W-30 dexos2 teljesítménye:

 • Megfelel az új GM dexos2 motorolaj-specifikációknak, a korábbi GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 GM specifikációknak, valamint a következő iparági specifikációknak: ACEA A3/B3, A3/B4; ACEA C3; API SM/SL / CF.
Az 5W-30 dexos2 felhasználása más gyártók járműveiben:
Az 5W-30 dexos2 a következő gyártói jóváhagyásokat kapta még meg:
 
 • BMW Longlife 04
 • Mercedes-Benz MB229.31 és MB229.51
 • Volkswagen 502.00 / 505.00 / 505.01

Az 5W-30 dexos2 használata: Fontos: Az MY10-től kezdődően az összes Opel személyautóban, terepjáróban és könnyű haszongépjárműben javasolt a használata, amelynél a GM 5W-30 dexos2 használata ajánlott.

GM 5W-30 motorolaj Super Synthetic Fuel Economy Longlife formula

Szintetikus alapolajok és a lehető legmodernebb adalékanyagok keverékéből hoztuk létre: a legkiválóbb minőséget nyújtó motorolaj takarékos üzemanyag-felhasználást, ritka utántöltést és a legújabb generációs benzin- és dízelmeghajtású személygépkocsik esetén is csökkentett kibocsátást tesz lehetővé. Megfelel a GM-LL-A-025, GM-LL-B-025, SAE 5W-30, ACEA A3, B4, API SL/CF specifikációknak. Előnyök: Kiváló védelem a motor kopása ellen még a legszélsőségesebb hőmérsékleti viszonyok és körülmények között is. Ritka utántöltés esetén is megőrzi teljesítményét. Hosszú karbantartási periódusok során csökkenti az üzemanyag-felhasználást. Alkalmazás: Megfelel a SAE 5W-30, ACEA A3, B4, API SL/CF specifikációknak, valamint a hosszú szervizidőszakokra vonatkozó GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 GM Longlife specifikációknak. A rugalmas karbantartási rendszerrel (ECO Service-Flex) ellátott autókkal is használható. Ez a legideálisabb választás a személygépkocsik legújabb generációja, illetve a lehető legjobb motorolaj-teljesítményt kívánó vásárlók számára. GM 5W-40 Supreme Plus motorolaj Az eredeti GM 5W-40 Supreme Plus egy alacsony kén-, hamu- és foszfortartalmú, kiváló teljesítményt nyújtó, összetett dízelmotorokban való felhasználásra tervezett motorolaj. Tervezésekor a részecskeszűrő és a motor maximális védelmét tartottuk szem előtt olyan esetekben, amikor két szervizelés között hosszú idő telik el. Előnyök: Kiváló minőségének köszönhetően a Genuine GM Engine Oil 5W-40 Supreme Plus a következőket biztosítja: A legmodernebb adaléktechnológiának köszönhetően teljes motorvédelem, különösen a normál kopás ellen. A továbbfejlesztett tisztító- és diszpergáló hatású adalékanyagoknak köszönhetően nagyobb tisztaság a motornak. Alacsony kén-, hamu- és foszfortartalmának köszönhetően optimális teljesítményt biztosít az utókezelési eszközök számára a kibocsátás és a szennyező anyagok mennyiségének csökkentése érdekében. Kiváló hőstabilitás és ellenállás az oxidációnak, ami a szélsőséges körülmények között is megelőzi az állagromlást. Az utókezelési eszközök, például a részecskeszűrők élettartamát a hagyományos kenőanyagokhoz képest megnöveli. A könnyű hidegindításnak köszönhetően a 10W-40 és 15W-40 olajokhoz képest kisebb lesz az üzemanyagfogyasztás. Jóváhagyások: SAE 5W-40 ACEA A3, B3, B4, C3, API SM/SL/CF, VW 505.01/502.00/505.00, MB 229.31 BMW Longlife-04, Porsche, Ford WSS-M2C 917A Ajánlások és alkalmazás Opel gépjárművek esetén: A motorolajat minden olyan részecskeszűrővel rendelkező modell dízelmotorhoz, terepjáróhoz és könnyű haszongépjárműhöz való használatra terveztük, amelyhez az ACEA C3 olaj ajánlott. Minden helyzetben (városban, országúton és autópályán) használható, különösen extrémebb körülmények között (hegyi utak, lakókocsi-vontatás). Minden vezetési típushoz megfelel. Különösen az olyan gyártók igényeire terveztük, akiknél két szervizelés között hosszú idő telik el. Megjegyzés: Minden, a szervizbeosztásnak és a szerviztervnek megfelelő jármű részére. Tájékozódjon a szervizelési szakirodalomból vagy a felhasználói kézikönyvekből. GM 10W-40 félszintetikus motorolaj Csúcstechnológiát képviselő, legújabb generációs, többfokozatú motorolaj, amelyet kifejezetten a személygépkocsikban használt, négyütemű, többszelepes, turbós vagy turbó nélküli benzin- és dízelmotorokhoz fejlesztettünk ki. Megfelel a SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF specifikációknak. Előnyök: Kiváló védelem a legszélsőségesebb körülmények között is. Szintetikus alapolajok és modern adalékanyagok kombinációja. Előnyei például a csökkentett olajfogyasztás, a szivárgások megelőzése és a motor tömítésének kondicionálása. Nagy mértékben ellenáll az elöregedésnek, alacsony hőmérsékleten is kiváló folyékonysági mutatóinak köszönhetően könnyű a motor beindítása. Üzemanyag-takarékosság. Alkalmazás: Megfelel a SAE 10W-40, ACEA A3, B4, API SL/CF specifikációknak és a VW 500.00/505.00, MB 229.1 specifikációk követelményeinek. Egész évben használható, turbófeltöltős és turbófeltöltő nélküli benzin- és dízelmotorokban egyaránt. A lehető legjobb választás régi modellek esetén. GM 15W-40 Mineral motorolaj Személygépkocsikhoz készült, kiváló minőségű alapolajok és gondosan összeválogatott adalékanyagok használatával létrehozott többfokozatú motorolaj, amely turbófeltöltős és turbófeltöltő nélküli benzin- és dízelmotorokkal egyaránt felhasználható. Megfelel a SAE 15W-40, ACEA A3, B3, API SL/CF specifikációknak. Előnyök: Kiváló motorvédelem, különösen kopás ellen. Jó tisztító- és diszpergáló hatása segít megelőzni a fekete lerakódásokat. Jó folyékonysági mutatói megbízható indítást és gyors olajcirkulációt tesznek lehetővé. Alkalmazás: Megfelel a SAE 15W-40, ACEA A3, B3, API SL/CF specifikációknak és a VW 501.01/505.00, MB 229.1 specifikációk követelményeinek. Egész évben használható, turbófeltöltős és turbófeltöltő nélküli benzin- és dízelmotorokban egyaránt. Régebbi gépkocsimodellek számára. Minden, a szervizbeosztásnak és a szerviztervnek megfelelő jármű részére. Az Opel által jóváhagyott és megadott termékek használatát és kezelését illetően további útmutatásokat találhat a szervizelési szakirodalomban. Mobil 1 0W-40 Protection Formula motorolaj A Mobil 1 0W-40 motorolajat rendkívül magas teljesítményt nyújtó szintetikus alapok egyedi keverékére építettük, és a Supersyn technológiával erősítettük meg. A Mobil 1 0W-40 széles viszkozitási tartománya felülmúlhatatlan védelmet nyújt, üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé, és a lehető legsimább vezetési élményt biztosítja. A Mobil 1 0W-40 segítségével a motorok a sarkvidéki hidegben is elindíthatók, és eltávolítja a magas hőmérsékleten gyakran megjelenő lerakódásokat, üledékeket. A világon létező iparági szabványok és a fő gyártók követelményeinek nagy részét túlteljesítve a teljesítményt fókuszba helyező Mobil 1 0W-40 akkor is jól teljesít, amikor a hagyományos olajok már képtelenek. A termék kizárólag a Mobil 1 márkával érhető el. A Mobil1-ben mindent megtalál, amit egy kiváló teljesítményű és a Mobil márka előnyeivel rendelkező olajtól csak elvárhat. Jóváhagyások: ACEA A3, B4; API SM/CF; GM-LL-A-025; GM-LL-B-025; BMW Longlife-01; MB 229.3/229.5; Porsche; VW 502.00/505.00/503.01 Alkalmazás: A motorolaj bekerült az Opel motorolaj-portfóliójába. A termék potenciálisan kiegészítheti az Opel motorolaj-választékát: a legigényesebbeket is kielégítő specifikációját a versenyzés megszállottai és az OPC-ügyfelek figyelmébe ajánljuk. Megjegyzés: Ez a motorolaj nem a DPF-fel ellátott Opel Antara 2.0 CDTI, Opel Movano, illetve Opel Vivaro számára készült. Fontos megjegyzés: Minden, a szervizbeosztásnak és a szerviztervnek megfelelő jármű részére. Az Opel által az ön járműve számára jóváhagyott és megadott termékek használatát és kezelését illetően további útmutatásokat találhat a szervizelési szakirodalomban. Mennyit szánjak motorolajra? Mielőtt egy autótípust piacra dobnának, a legextrémebb körülmények között kell helyt állnia. A minőségi követelmények minden alkatrészre vonatkoznak, beleértve az autóban található kenőanyagokat is. Az átlag autótulajdonos valószínűleg soha nem fog a teszten szimulált extrém körülményekkel találkozni, de biztos lehet benne, hogy a motorolaj, amivel autóját a gyártó feltöltötte, a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel, mind megbízhatóság, mind élettartam szempontjából. A gyári motorolaj tehát éppen úgy eredeti gyári alkatrésznek tekinthető, mint az eredeti gyári féktárcsa, vagy az eredeti gyári fékbetét. Köztudott, hogy a motorolajpiacon mind minőségben, mind árban nagyon széles a skála, de egyet biztosan állíthatunk: A gyár által előírt minőségi követelmények betartásához elegendő a gyári motorolajat betölteni autójába! Ami viszont még a motorolaj minőségénél is fontosabb, hogy olajszintjét rendszeresen ellenőriztesse, és soha ne lépje túl a gyár által előírt olajcsere intervallumokat! GM néven már egy ideje kiskereskedelmi forgalomban is elérhető a General Motors saját olaja. A Corvette, a Cadillac, a Chevrolet, valamint az Opel gyártója szándékosan megfizethető áron dobta piacra kenőanyagait, hogy a minőségi olaj minden ügyfele számára – akár egy luxus sportkocsit, akár egy használt családi autót vezet – elérhető legyen. Ismerje meg gumiabroncs ajánlatainkat Kinek jut eszébe gumit cserélni? Senkinek, és ez így normális. Tartozzon akár a hölgyek, akár a férfiak táborába, jogosan gondolja, hogy a gumiabroncs az autó egy alkatrésze, és azzal foglalkozzon csak a márkaszerviz. 175/70 R13…, sebességindex…, terhelésindex… Ezek jelentését egy átlag autótulajdonosnak nem kell ismernie. Elég azzal tisztában lennie, hogy a gumiabroncs nem örök életű alkatrész, amelynek csereperiódusa leginkább az igénybevételtől függ. Ha elkopott – cserélni kell. Ha elöregedett – cserélni kell. Ha megsérült – cserélni kell. Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé. Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje. Az elöregedett vagy sérült gumiabroncsok felismerése már nem ennyire egyszerű. Érdemes rendszeresen, de legalább a téli–nyári átszerelésnél felkeresni a márkaszervizt, ahol a szakemberek átvizsgálják gumiabroncsainak állapotát, és szükség esetén kedvezményes ajánlatot is adnak a gumiabroncsok lecserélésére. Ha Ön Opellel rendelkezik, akkor érdemes felkeresni az Opel-márkaszervizek valamelyikét, mert a Szerviz4+ program – köztudottan alacsony árú – szervizműveletei mellett a programban rendkívül kedvező áron kínálják a nyári, és téli gumiabroncsokat is. Légkondicionáló tisztítás, avagy előzzük meg a nyári megfázást Az autók légkondicionáló berendezések karbantartása rendkívül fontos a nyári szezon előtt. Nem csak a hatékonyságot növelhetjük egy tisztítással, de a nyár elején gyakori influenzás tüneteket is megelőzhetjük vele. Hosszabbodnak a nappalok, odakint egyre kellemesebb az idő. A cipős szekrényben a csizmákat lassan leváltják a nyári szandálok, a szekrények mélyéről pedig előkerülnek ruhatárunk kedvenc nyári darabjai. Végre elfelejthetjük a fagyos, hosszú telet, és azt gondolnánk, hogy az influenzát és a megfázásokat is. Ennek ellenére szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy ahelyett, hogy az első tikkasztó nyári hétvégét a szabadban töltöttük volna, otthoni lábadozásra kényszerültünk. A Budai Egészségközpont orvosával, Dr. Menyhárt Orsolyával beszélgettünk a nyár elején gyakran előforduló influenza jellegű megbetegedésekről, és azok lehetséges megelőzéséről. Nincs is annál bosszantóbb, mikor a strandok már megnyitottak, odakint napról-napra melegszik az idő, mi mégis arra kényszerülünk, hogy otthon lábadozzunk az első nyár eleji megfázás miatt A nyári tikkasztó hőség sokszor elviselhetetlen a légkondicionáló nélkül, azonban használata veszélyeket rejt egészségünkre nézve. A nyári megfázás, izomfájdalom, tüsszögés mind a nem megfelelő használat és a száraz levegő következménye. Az egyik legnagyobb veszélyt azok a kórokozók jelentik, amelyek a készülékben megtelepednek. Ilyen például a Legionella Pneumophila baktérium, amely szaporodásának kedvez minden 20-45oC hőmérsékletű vizet tartalmazó berendezés, így a légkondicionáló is. Hogyan fertőz a Legionella baktérium, és milyen következményekkel jár a betegség? A Legionella vízben él, természetes vizekben és kis mennyiségben a szolgáltatók által biztosított használati vízben is előfordul, de veszélyt csak akkor jelent, amikor a fertőzött vizet apró vízcseppekben, aeroszol formájában belélegezzük. A nagyobb méretű kórokozók fennakadnak a felső légutakban, tünetei miatt nem is különíthető el az influenzától. A Legionella azonban a tüdőbe jutva az influenza jellegű tünetek után, az ember immunológiai állapotától függően súlyos tüdőgyulladást, emésztő- és idegrendszeri megbetegedést is okozhat. Ha a fertőzés ilyen komoly tünetekkel jár, akkor hogyhogy alig ismerjük? A légionárius betegség kialakulásának feltételei természetes környezetben szinte sohasem jöhetnének létre. Az első megbetegedéseket csupán 1976-ban az Amerikai Légionáriusok Philadelphiában megrendezett nagygyűlése után azonosították, a neve is a gyűlés után tüdőgyulladásban elhunyt veteránok emlékét őrzi. Magyarországon a légkondicionáló berendezések még később, a kilencvenes évek második felében kezdtek csak elterjedni. Az időnként súlyos tünetek az utóbbi időben egyre gyakrabban jelentkeznek kisebb járvány formájába Tudna pár tippet adni, hogy hogyan előzhetjük meg ezeket az ijesztő tüneteket? A betegség kimenetelében döntő szerepe van a korai felismerésének és elsősorban a megelőzésnek. A megelőzés alapja a víz-, hűtő- és egyéb rendszerekben található baktériumok szaporodását elősegítő tényezők kivédése, vagyis a készülék karbantartása legalább évente, különösen a szezon előtt. A tisztítással, szűrőcserével nemcsak a megbetegedést előzhetjük meg, de csökkenthetjük az energiafelhasználást is. Tavasszal több autómárka, például az Opel is kedvezményes ajánlattal segíti egészségünk megóvását. Ne feledje, egy rövid látogatással Opel Márkaszervizébe segít mérsékelni a légkondicionálás veszélyeit, valamit egy pollenszűrő cserével az allergiát okozó virágpor is az autón kívül tartható. OPEL JAVÍTÁSOK. Az autó életében időnként szinte elkerülhetetlenek a váratlan javítások. Ennek viszont nem kell drámává válnia – ebben segít az Opel szervizhálózata, amely átfogó segítségnyújtással és vonzó árakkal várja önt. Professzionális üvegjavítás elérhető áron A szélvédőt nem nehéz dolog tönkretenni – sokszor egyetlen kavics is súlyos kárt tehet benne. Napjainkban viszont a modern laminált üvegek fejlődésének köszönhetően a repedt szélvédőt nem mindig kell kicserélni. A javítás gyakran elvégezhető speciális gyanták segítségével – a költség pedig a teljes szélvédő cseréjének csak a töredéke. A kár típusától és attól függően, hogy mikor történt, sok esetben hatásos javítás végezhető el a szélvédő cseréje nélkül is. Az Opel hivatalos márkaszervizek professzionális üvegjavítást kínálnak elérhető áron. Az árban minden benne van A hivatalos Opel márkaszerviz versenyképes minőségű javítást kínál, amelyet képzett Opel-technikusok végeznek. Az ár mindent magában foglal (munka- és anyagköltségeket egyaránt). A fizetendő ár végső soron a kár típusától, a kár által érintett üvegtől és az ön által kötött biztosítástól függ. Kérjük, ügyeljen: legtöbb esetben a biztosítása a javítás költségeinek egészét vagy egy részét fedezi.

Haszongépjármű javítás